15/9/11

Millora els següents enunciats

TEXT 1

El concert va ser benèfic per utilitzar els diners que valia l’entrada, per poder portar medicines i menjar als països pobres com Àfrica, com va acudir molta gent la recaptació de diners va ser un èxit.


El concert va ser benèfic i la recaptació es destina a enviar medicines i menjar pels països pobres. Gràcies a la gran afluència de públic, la recaptació va ser un èxit/ Com que hi va acudir molta gent, la recaptació va ser un èxit.


TEXT 2

Si ens fixem el text podem dir que ens expressa tot el que veiem dia a dia però no ens donem compte. Jo penso que el text està argumentant teories que no ens fixem, però en canvi estan allà i quan les penses dius: “doncs sí, és veritat”. Perquè quan estem en una discoteca podem parlar amb persones desconegudes ja que ningú t’escoltarà.


TEXT 3

Molts dels joves a l’actualitat poden escollir una vida solitaria degut a aquestes tecnologies i, si mirem aquesta perspectiva més detalladament podrem atribuir com a contraargument un concepte com és el cas del fracàs escolar i moltes altres causes.



TEXT 4

En quant al text de la comunicació, penso que és depen de la persona. Hi ha gent que prefereix estar sola ballan o amb amics, en canvi, lo de parlar si que es més complicat perquè hi ha gent que xerra més que altres o si més no la música és molt alta i has d’aixecar la veu, cosa que al final de la nit ja parles.


TEXT 5

Per mi un bon amic son moltes coses pero tinc algunes molt enconte, per exemple que no em digues mentiras que fos since amb mi. Un altre per exemple que no mi falti el respecte. Que si per exemple ens enfadem que mai em digui els secrets que le he dit i aixó. I per mi aixó es ser un bon amic.